Book mig til din grafiske opgave på: 26 92 96 33

Som grafiker og freelancer bruger jeg mange

forskellige kasketter


Jeg elsker duften af tryksager 
– og det har jeg gjort i over 20 år!

I 2016 startede jeg op som selvstændig – for anden gang. Første gang jeg startede op endte med, at jeg sagde ja til at opstarte en grafisk afdeling i en virksomhed – og så gik det slag i slag med gode jobs i marketingsafdelinger. Jeg nyder mangfoldigheden meget, så freelance arbejde er ideelt for mig og en win-win for mine kunder som tæller flere tidligere arbejdspladser. I foråret 2022 har jeg opgraderet med Digital Marketing Manager uddannelsen på IBC i Kolding, så jeg har bedre forudsætning for at hjælpe på online delen.

 

Jeg er nem at arbejde sammen med!

I vil opdage, at min ligetil og positive personlighed gør, at vi hurtig kommer på bølgelængde og herefter arbejder i samme retning. De udfordringer jeg kaster mig ud i, og de grafiske resultater jeg leverer har gjort, at flere af mine kunder vender tilbage og bruger mig som deres grafisk allierede!

 

Billede-redigeret2023

Flere virksomheder har benyttet min hjælp til grafisk materiale

Her er et udpluk af mine kunder:

Air Liquide
Aktive Poter
Ammitsbøl SG&I
AutoBude 
Baze 
Brask
Bredal Kro
By Weber
CDK Global
Choice of beauty
Club Fitness
Den Lille Bager
DJB Auto 
DUKA 
E-L-M
Eltronic
Eltronic FuelTech
ENABL
Graffic
Grafisk Forum
Hanja Plast
HLLH
Horsens Svømmeklub
Indlægsklinikken
Idé House of Brands
JobLinsen
Jysk Pakkeri
Keyloop
Kildsig Hø Central
Langelund Guld
LMT Transport
Madrassnedkeren
Malermester Jægerfeldt
MI
Mproject
Nem Fest
Nextron
Sejrup Maskinservice
Slagtekalverådgivning
Spot On Jobs
Sydbank
TAJCO
Tartan Pub
TRIAX
TS Gruppen
Værløse Madrassnedkeri
Ødsted Tennisklub
Østjysk Våbenhandel


Det siger mine tidligere kunder og samarbejdspartnere

Winnie Pedersen, Marketingskoordinator hos MI:

Har du brug for en hjælpende hånd til grafisk arbejde? Så vil jeg til en hver tid anbefale dig at søge hjælp hos Birgitte – Fuglsbjerg Grafisk. Hun er knald dygtig, fleksibel, inspirerende og en sand fornøjelse at arbejde sammen med! Nå ja og så er hun billig! Hvad hun kan udrette på relativ kort tid, det er mig en gåde.
Og jeg ved hvad jeg taler om, for jeg har arbejdet tæt sammen med hende i flere år efter hånden. Jeg giver Birgitte min varmeste anbefaling, hvad end du mangler hjælp til en brochure, annonce eller et helt katalog. Kig endelig forbi hendes nye hjemmeside og giv hende et kald. Det vil du ikke fortryde!

Pernille Holst Moulvad, International Marketingchef at Triax A/S:

“I know Birgitte as a excellent Graphical Designer with high standard for quality and optimizing design processes.She has a pleasant personality and take pride in delivering the right design, in the right time and in the needed quality. I wish Birgitte all the best in her future career!“

Pia Erritsø Christiansen, Marketingschef hos MI:

“Birgitte er en virkelig dygtig grafiker, der kan sit håndværk til fingerspidserne. Hun følger med i de grafiske trends og leverer høj kvalitet hver eneste gang. Birgitte leverer altid sine ting til tiden – og gerne et par dage før – for hun arbejder særdeles effektivt og trives bedst med at være i god tid. Birgitte stortrives med struktur, stabilitet og planlægning, men går heller ikke ad vejen for helt nye opgaver, når rammerne er på plads.
Med sin positive indstilling, høje faglighed og sine stærke samarbejdsevner bliver Birgitte hurtigt en meget vellidt kollega og sparringspartner, som man kan regne med og som gerne tager én for holdet, så alle når med over målstregen.
Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte, som vil være en gevinst for enhver virksomhed, enten som medarbejder eller freelancer. “

Henrik Rosenlund, Managing Director IDE House of Brands A/S:

“På det grafisk faglige område, er Birgitte en kunstner, og de forskellige opgaver, som Birgitte har løst for os, har alle været med effektiv succes.
Det er meget vigtigt at det får lige præcis de vinkler vi ønsker, og her er Birgitte skarp og omsætter smidigt de input vi har givet, til et resultat, som vi ikke grafikere, kun har været imponeret over.
Birgittes humør og engagement i andre mennesker, gør hende til en ekstraordinær person, som ud over faglige kompetencer, bare er berigende at være i selskab med.

Dorte Frandsen, Indehaver af Baze A/S:

“Effektivitet, humor og loyalitet er nødvendige egenskaber at være i besiddelse af for, at kunne varetage et job i et dynamisk og travlt miljø som vores. Disse egenskaber er højt værdsat hos Birgitte – og netop hendes positive indstilling til opgaven har haft en afsmittende effekt såvel i huset som på omgivelserne.
Birgittes øje for detaljen, stilen eller rettere trenden har altid været helt i top – jeg har sat stor pris på den daglige sparring og ved at hun vil være et særdeles stort aktiv for enhver grafisk afdeling.”

Lisbeth Gosvig, Grafiker hos Maskinhandler Indkøbsringen Amba:

“Jeg har været nær kollega til Birgitte i hendes tid hos MI. Hun har mine absolut varmeste anbefalinger – hun er en dygtig grafiker, og en nærværende og engagereret kollega. Birgitte har stor erfaring med en meget bred vifte af opgaver indenfor reklame og marketing, og hun er omhyggelig og professionel uanset opgaven. Som kollega bidrager Birgitte i høj grad til et positivt arbejdsmiljø og en varm, uformel omgangstone på kontoret.“

Kate Brogaard, Indehaver af Kildsig Hø Central:

“Til alle jer der mangler en grafiker til nogle opgaver, så brug Birgitte hun laver virkelig kvalitetsopgaver. Vores firma har brugt hende. Jeg kan kun give hende mine allerbedste anbefalinger.”

Kenneth Vesterbo Brønner, Værkstedschef hos Kragmann A/S:

“Birgitte er en dame med ben i næsen der ikke er bange for at sige sin mening eller kaste et kontroversielt og måske normbrydende forslag på bordet, og det var jeg meget glad for da det i den grad skabte et højt niveau af kreativitet i vores fælles arbejde. Ydermere holder Birgitte altid humøret højt og er i den grad med til at vende de dårlige dage til gode dage på kontoret, og man mødes selvfølgelig altid med et smil når man møder Birgitte.“

Brian Krogsgaard, Managing Partner at Bøgetorp:

“Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Birgitte under et logoskift projekt hos TRIAX hvor Birgitte var i mit projekt team. Birgittes har vist store grafiske kompetencer og viden, som hun med glæde har delt ud af til resten af teamet. Jeg har givet Birgitte store opgaver som hun selv har løftet og løst til fuld tilfredsstillelse. I projektet har hun haft daglig kontakt til TRIAX produkt chefer både i DK og udlandet. Birgitte er en varm og glad person som er åben og lige til. Jeg kan på det varmeste anbefale Birgitte.”

Anders Lund Jessen, Webdesigner hos Pharma Nord:

“Jeg har arbejdet i samme marketingafdeling som Birgitte i flere år, og kender hende som en imødekommende og hjælpsom kollega med stor empati.
Hun har et super godt grafisk øje, med sans for detaljen, og hun kaster sig utrætteligt ud i den ene kreative tryksag efter den anden, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Birgitte er i høj grad med til at sætte den gode stemning, og hendes gode humør smitter af på alle.
Jeg vil på alle måder give Birgitte mine bedste anbefalinger.” 

Mads Skovgaard, Marketingskoordinator:

“Med sit grafiske udtryk og gode blik for detaljen har Birgitte medvirket til at producere en avis som vores målgruppe har taget godt imod. Birgitte har været god til at arbejde med skarpe deadlines, men samtidig have fokus på en konstruktiv dialog sådan at begge parter er tilfredse med slutproduktet.”

Christian Jensen, Salgskonsulent hos VTC:

“Birgitte er meget målrettet og meget fokuseret i sit arbejde, samt en rigtig dygtig grafiker. Hun er fleksibel og har været en rigtig god kollega.”

Pia Busk Damm, Grafiker hos Din-Grafiker.dk:

“Jeg har arbejdet sammen med Birgitte i forbindelse med ny virksomhedsidentitet på Triax i Hornsyld. Hun er en glad og frisk pige med styr på tingene, og en dygtig grafiker med en rigtig god holdånd”

Jens Elkrog, Sælger hos Maskinhandler Indkøbsringen Amba:

“Birgitte – En super kollega med et kæmpesmil, altid frisk på en ny opgaver, trods travlhed aldrig et nej men et smil med et ja….”