Book mig til din grafiske opgave på: 26 92 96 33

FOR MANGE BOLDE I LUFTEN?

- så jeg kan hjælpe!

Det kan vores marketingskoordinator/-assistent, kontordame eller webmand da også lige lave…!

Der er så mange dygtige marketingsfolk rundt omkring i virksomhederne, som er uddannet til at kommunikere og distribuere på alle niveauer og via alle kanaler. Dem er jeg glad for at kunne samarbejde med, når muligheden er der. Desværre bliver de alt for ofte sat til at udarbejde det grafiske materiale… og ja, det er så dét materiale, der bliver distribueret ud på de helt rigtige måder. Meget af det materiale mangler det grafiske touch og professionalisme som retfærdiggør de grafiske uddannelser.

Lad mig være behjælpelig med den grafiske del,- som ofte er langt fra nok til en ansættelse. Lad mig være din marketingskoordinator/- assistent /kontordame /web-mands forlængede grafiske arm. Sammen vil vi få meget mere ud af marketingsbudgettet!

Freelance grafiker = ingen lønomkostninger eller administrativt besvær

 • Du slipper for at ansætte en ekstra grafiker i afdelingen.
  En grafiker som fra dag 1 skal have en fast løn (pension, feriepenge, evt. sygedage, udstyr mv.) og hvis løn højst sandsynligt først indtjenes efter nogle måneder. 
   
 • Intet papirarbejde og administration som ved ansættelse.
  De eneste papirer du skal tage stilling til, er den aftale vi laver på forhånd eller den faktura jeg sender til dig.
   
 • Min timepris som freelance grafiker ligger langt under bureau-priser.
  I har ingen investeringer i udstyr – jeg kan medbringe mit eget eller lave opgaverne fra mit eget kontor.

En bred vifte af grafiske underleverandører

Jeg står ikke alene! Bag mig har jeg en bred vifte af samarbejdspartnere, som jeg har indgået aftaler med. Det gør at jeg hurtigt kan hjælpe med levering af f.eks. tryksager, skilte, merchandise, roll-ups osv. Har virksomheden allerede leverandører på de områder, er det selvfølgelig dem der benyttes.